_Ondernemen

Hoe pakken we het aan?

Heb een idee, een wens, en maak die zo beeldend mogelijk voor jezelf; maak een moodboard. Schrijf een plan, een levend document dat helderheid en soliditeit op gaat leveren gedurende het traject. En laat een KRACHTSTROOMcoach je hierin begeleiden, iemand die weet wat het is om te durven, de stap te wagen en die weet wat je tegenkomt op je weg naar ondernemerschap.

En wees nieuwsgierig en onderzoek nu je de tijd hebt. De ervaring leert dat als je eenmaal bent begonnen al je tijd in ondernemen zit: het doen, het doorzetten en het resultaten behalen, risico’s nemen en leren van je fouten, keer op keer.

Met de ondernemerstest leer je over jouw aanwezige kwaliteiten en eigenschappen die passen bij ‘de ondernemer’. En ben je compleet of heb je anderen nodig?

De KRACHTSTROOMcoach is kritisch en enthousiast. Wij houden van het ondernemerschap en van ‘gecalculeerd risico’s’ nemen. We houden van de confrontatie die je met jezelf aangaat. En als het toch een baan bij een organisatie? Niets is verloren, je bent een ervaring rijker. Durf je het aan?

_Contact

Regisseur (Geert Kannegieter)
06-24760864

Wij zijn per e-mail bereikbaar op
info@krachtstroom.org

Locaties

Rotterdam
Delft
Den Haag
Amsterdam
Alkmaar
Almere
Lelystad

© 2022 Krachtstroom

Locaties

Rotterdam
Delft
Den Haag
Zoetermeer
Amsterdam
Alkmaar

Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
010-1234567

Wij zijn per e-mail bereikbaar op
info@krachtstroom.org

Bedrijfsgegevens

KvK-nr: 24366244
BTW-nr: NL814611461B01