_Re-integratie

Als werkgever kunt u uw medewerker niet missen, dus zet u alles in het werk om uw werknemer te behouden. Maar als er geen uitzicht is op passend werk intern, dan ook adequaat begeleiding inzetten naar buiten de organisatie toe. Gezamenlijk zorgen wij voor een UWV-proof traject.

Op basis van de arbeidsdeskundige rapportage (AD-rapportage) en een intakegesprek met uw werknemer maken wij een ‘plan van aanpak’, een belangrijk startdocument wat er tijdig moet liggen na een jaar ziekte. Alles later (of eerder) zal goed uitgelegd moeten kunnen worden om UWV-proof te werken. Wij zien toe op ‘gecontroleerde sollicitatie acties’ op realistische functies passend bij persoonsprofiel en zoekprofiel. Wettelijk gezien blijven wij in een faciliterende rol en bent u samen met werknemer verantwoordelijk voor een adequaat proces. Regelmatig contact is aan de orde.

Traject duren vaak 6 tot 12 maanden en kosten € 3.000,- tot € 5.000,- ex. BTW. De beginfase kost het meest, de laatste fase kan het volgen van sollicitatie-acties volstaan. Zie voor een fasegerichte afspraak onze ‘conceptovereenkomst’.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

_Contact

Regisseur (Geert Kannegieter)
06-24760864

Wij zijn per e-mail bereikbaar op
info@krachtstroom.org

Locaties

Rotterdam
Delft
Den Haag
Amsterdam
Alkmaar
Almere
Lelystad

© 2022 Krachtstroom

Locaties

Rotterdam
Delft
Den Haag
Zoetermeer
Amsterdam
Alkmaar

Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
010-1234567

Wij zijn per e-mail bereikbaar op
info@krachtstroom.org

Bedrijfsgegevens

KvK-nr: 24366244
BTW-nr: NL814611461B01