Over Krachtstroom Coaching

 

De Krachtstroomcoach begeleidt mensen in hun zoektocht naar ander werk. Om duurzaam aan het werk te zijn en te blijven moet werk zoveel als mogelijk passen bij jouw competenties en drijfveren.

Dit vereist een zoektocht naar binnen, nieuwsgierig onderzoeken waar het bij jou daadwerkelijk om gaat, de rode draad vinden en de stip op de horizon zetten.

Dit vereist een zoektocht naar buiten, in welke cultuur hoor je thuis, welke competenties wil je in de toekomst inzetten en ontwikkelen en hoe vind je jouw werkplek in de hoeveelheid aanbod.

Waar wens en werkelijkheid samenkomen, daar moet je zijn. De Krachtstroomcoach begeleidt je daar graag bij.

Coaching voor werknemers

ONTWIKKELCOACHING

Niemand is ontevreden met jouw uitvoering van jouw rol binnen de organisatie, behalve jij.

Jij weet dat er meer in zit. En je hebt de ambitie om verder te ontwikkelen, om door te groeien.

Dit is het punt waarop je een KRACHTSTROOMcoach nodig hebt die, niet gehinderd door bedrijfsblindheid, naar jou kijkt, jou bevraagt en inspireert tot gerichte actie.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze ontwikkelcoaching:

 

LOOPBAANCOACHING

Na jaren van werken komt er zo’n moment dat je de behoefte voelt om stil te staan, te spiegelen met je KRACHTSTROOMcoach en na te denken over het vervolg van je loopbaan. Verruim je denkkader, voel de keuzevrijheid, onderzoek nieuwsgierig de grenzen en maak de balans op.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze loopbaancoaching:

 

OUTPLACEMENT

Ongevraagd eindigt je dienstverband, je werkend leven staat op zijn kop, je raakt een deel van je identiteit kwijt. Je kunt ook van deze situatie gebruik maken door met je KRACHTSTROOMcoach de tegenslag te accepteren en om te zetten in motivatie. Je leert jezelf beter kennen en weet de woorden te vinden die jou het beste omschrijven om toegerust en zelfbewust je plek terug te veroveren, als werknemer, als ondernemer, als freelancer. Je krijgt een coach die je door dit proces begeleidt met verstand van zaken en betrokkenheid.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over begeleiding bij outplacement:

 

RE-INTEGRATIE

Als je langer dan dertien weken ziek bent, wordt iedereen alert, de Wet Verbetering Poortwachter stelt eisen. Wat zijn de vooruitzichten? Ben je weer binnen een jaar terug in eigen werk? Zijn er alternatieven binnen de eigen organisatie of moet je op enig moment ook buiten de organisatie zoeken? En dat terwijl je ziek bent. Met je KRACHTSTROOMcoach samen door deze periode heen is dan wat je nodig hebt. Met verstand van zaken zoeken we naar kansen en mogelijkheden, rekening houdend met de verplichtingen en jouw hindernissen.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over begeleiding bij re-integratie:

 

WIJ ZIJN KRACHTSTROOM

GeertKannegieter.jpg

Geert kannegieter

Linked-in van Geert.

Eriklangeveld.jpg
GeesjeBluijssen.jpg

ERIK LANGEVELD

Linked-in van Erik.

Geesje bluijssen

Linked-in van Geesje.

 

Voor werkgeverS

Ontwikkelcoaching

Iedere werkgever weet dat investeren in persoonlijke ontwikkeling meer oplevert dan ‘straffen en belonen’. Dit traject zal zijn geld waard zijn, uw medewerker zal uitgroeien tot de grenzen van zijn kunnen en duurzaam een meerwaarde leveren voor uw organisatie.

 

 

Loopbaancoaching

Als werkgever weet je dat voor iedere werknemer er een moment van twijfel kan komen. Adequaat handelen voorkomt onrust en verlies van werklust. Investeer in duurzame inzetbaarheid.

 

 

Outplacement

Als werkgever weet u dat dit momenten zijn waarop uw werknemer een coach het meest nodig heeft. De context van de organisatie valt weg, de onzekerheid slaat toe en de transitievergoeding ligt klaar.

 

 

Re-integratie

Als werkgever kunt u uw medewerker niet missen, dus zet u alles in het werk om uw werknemer te behouden, in eigen functie of andere taken binnen de organisatie. Maar als er geen structureel uitzicht is op passend werk intern, dan direct ook maar begeleiding inzetten naar buiten toe. Gezamenlijk zorgen wij voor een UWV-proof traject.

 

 

Wanneer u meer wilt weten over één van deze vormen van begeleiding, en welke rol wij daarin voor u kunnen spelen, neem dan contact met ons: