_Klachtenreglement

Als u niet tevreden bent

Als u een klacht heeft willen wij u uitnodigen hier eerst met uw coach een gesprek over te voeren. Heeft de klacht betrekking op de werkwijze van Krachtstroom als organisatie dan kunt u dit ook bespreken met uw coach.

Hoe dient u een klacht in

Als u uw klacht niet bij uw coach kwijt kunt of u heeft het gevoel dat er niet adequaat op gereageerd wordt, dan kunt u uw klacht mailen naar: info@krachtstroom.org De regisseur van Krachtstroom zal dan uw klacht in behandeling nemen. Hij zal u een bevestiging van ontvangst sturen en zo snel mogelijk - maar in ieder geval binnen twee weken - een afspraak met u maken voor een persoonlijk gesprek.

Nog geen oplossing

Wij zullen zorgvuldig met uw klacht omgaan en gaan ervan uit dat in goed overleg er een oplossing gevonden zal worden. Bent u het niet eens over de manier waarop wij met uw klacht omgaan dan kunt u contact opnemen met:

  • Uw werkgever of de uitkerende instantie. Deze instellingen moeten in dit geval wel opdrachtgever of financier zijn van uw begeleiding bij Krachtstroom.
  • Onze externe, onafhankelijke vertrouwenspersoon Robert Pelgrim via mail: info@robertpelgrim.com Hij zal u een bevestiging van ontvangst sturen en zo snel mogelijk - maar in ieder geval binnen twee weken -een afspraak met u maken voor een persoonlijk gesprek.

Wij werken volgens de gedragscode van het NOLOC.

Locaties

Rotterdam
Delft
Den Haag
Zoetermeer
Amsterdam
Alkmaar

Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
010-1234567

Wij zijn per e-mail bereikbaar op
info@krachtstroom.org

Bedrijfsgegevens

KvK-nr: 24366244
BTW-nr: NL814611461B01

_Contact

Regisseur (Geert Kannegieter)
06-24760864

Wij zijn per e-mail bereikbaar op
info@krachtstroom.org

Locaties

Rotterdam
Delft
Den Haag
Amsterdam
Alkmaar
Almere
Lelystad

© 2022 Krachtstroom