Vanaf 1 januari 2019 heeft minister Koolmees de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle beroepsgroepen*. Dat betekent dat wij je vanaf deze datum -zolang de voorraad strekt- kunnen voorzien van gratis loopbaandvies ter waarde van € 600,-. Wij gaan actief met je aan de slag om te kijken op welke wijze je je loopbaan een impuls kunt geven, waardoor je nog langere tijd met veel plezier en genoegdoening je werkende leven in kunt vullen.

*“Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers.” Klik hier om het volledige bericht op de site van de rijksoverheid te lezen.


Voel je dat het tijd is om een nieuwe impuls aan je werkende leven te geven? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vul hier uw voor- en achternaam in.
Selecteer de locatie waar u de coaching zou willen volgen.
Vul hier uw eventuele opmerkingen in.